2013. augusztus 21., szerda

265. szín: Tóték

Dobozolunk, de azért nálunk vidámabb vége lesz, mint Tótéknál. Bár nem olyan tempóban, mint ahogy terveztük, de nekiláttunk összecsomagolni, hogy augusztus 31-én a teherautóra felpakolva mindent le tudjunk vinni Csicsóra. Közben pedig feljegyezzük Erik néhány "aranyköpését".

Egy nap arról beszéltünk, hogy mi össze vagyunk házasodva, meg Zsófi és Andor is házasok, és Istinek és Kamillának is nemsokára esküvője lesz. Erik kérdése: "Mi mikor fogunk összeházasodni Csabival?"

Múlt héten Imi elvitte az autót a szervizbe, ment vele Erik is. Reggel türelmetlenül toporgott az előszobában: "Mikor megyünk már a szerelővízbe?"

Még Révfülöpön Erik minden alkalommal, amikor sínek mellett mentünk, megkérdezte, hogy mikor jön a vonat. Mi mondtuk neki, hogy majd kap egy menetrendet, és akkor tudni fogja, mikor jön a következő vonat. Erre legközelebb, amikor a sínekhez értünk, Erik ezt a kérdést tette fel nekünk: "Mikor kapom meg a vonatrendszert?" (beletelt egy kis időbe, mire rájöttünk, hogy a menetrendről van szó :) )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése