2014. április 1., kedd

288. szín: Szélcsend

A legutóbbi bejegyzés óta csendben teltek a napjaink. Voltunk "babamamakubban", aztán pénteken Eriket orvoshoz is vittük. Szegényemnek egy szúnyogcsípés nagyon bedurrant, jobbnak láttuk megmutatni doktor néninek. Már ősszel is volt ilyen, úgy tűnik, túl hevesen reagál a szervezete, ezért lesznek ekkora "puklijai" egy-egy szúnyogcsípéstől. Mindenesetre ha van jó ötletetek bio szúnyogriasztásra, szóljatok!
Hétvégén Kőszárhegyen jártunk, a fiúk nagyon élvezték, hogy ott volt Bálint és Lilla, a két nagy unokatesó. Apu is nagyon boldog volt, hogy együtt látta négy unokáját. Szombat délután autót mostunk, Erik ás Csabi pedig vendégeskedett Indigó (kutya)házában. :) Vasárnap megint leugrottunk Révfülöpre, egy fügebokrot ültettünk el Zsófiékkal, és a mólóra is lenéztünk. A kép ott készült, a rózsakert melletti játszótéren. :)
Itt sokan kérdezgetik már tőlünk, hogy mit tervezünk, maradunk-e itt hosszú távon. Egyelőre nagyon konkrétan nem tudunk nekik válaszolni, de nemsokára tényleg döntenünk kell erről. Szívünk szerint maradnánk, szeretünk itt lenni, minden hátránya mellett úgy érezzük, ez jobban való nekünk, mint egy nagyvárosi lakás. Persze nagy a kontraszt - panelből falura - és az átmenetekről nincs tapasztalatunk. A kérdés hogyan és hol tudunk maradni. A házat, ahol most lakunk, el szeretnék adni, így ez semmiképpen nem lehet hosszú távú megoldás. Egyelőre olyan házat sajnos nem találtunk, ami belefér a kereteinkbe a szükséges felújítással együtt. Másik megoldás a hosszú távú bérlés, de ez sajnos nem nagyon divat itt vidéken. Szóval van miről gondolkoznunk idén tavasszal...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése