2014. október 30., csütörtök

297. szín: Megkésett búcsú...

Ezzel a nyári képpl búcsúzunk Csicsótól, kicsit megkésve. Azért még biztos vissza fogunk látogatni. Köszönjük a sok segítséget és a befogadást a Csicsóiaknak!

A hosszú szünet után újra jelentkezünk. Gondolom már azt hittétek, befejeztük a blogot, néha mi is ezt gondoltuk! De ma újra rájöttem, hogy rengeteg érdekes dolog történik velünk és a világban, amit érdemes megosztani egymással.
Hogy mi volt a kiváltó ok, ami arra sarkallt, hogy újra "tollat" ragadjunk? A Kossuth rádió - igen, ezt a rádiót is érdemes hallgatni - Vendég a háznál című műsora "Gyerekekről felnőtteknek".
Ez a csodálatos történet megint rávilágított arra, hogy nem kell mindent irányítanunk. Sokkal egyszerűbb és szebb az élet, ha a dolgokat elfogadjuk és hálával fogadjuk. Nem gondolom, hogy nekünk kellene eldöntenünk hogy mi jó és mi rossz és mi miért történik. Az alábbi linken megtaláljátok a műsort: Vendég a háznál, 2014. október 28. 11:32
Hogy velünk mi történt ez alatt a 3 hónap alatt?
Visszaköltöztünk Budapestre a X. kerületbe, Erik elkezdett oviba járni (voltunk olyan szerencsésk és motiváltak, hogy találtunk egy Waldorf ovit :), még a beszokás folyamatban van (most épp őszi szünet). Zsuzsi elkezdett egy üzleti tervet csinálni, erről majd ő ír később. Annyit elárulhatok, hogy szükségünk lesz egy műhelyre, ha van ötlet, szívesen fogadjuk! Én újra Pesten dolgozom, de nyáron a balatoni "szálat" is újra élesztjük!

A következő bejegyzéssel nem várunk három hónapot. Rövidesen folytatjuk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése