2010. január 24., vasárnap

Harmadik szín (melyben Zsuzsi is hozzászól)

Eddig "csendestársként" vettem részt a blogírásban, de nem maradhatok mindig a háttérben, ezért úgy döntöttem, most írok kicsit én is.
A névválasztással kapcsolatban érkezett még kérdés, ezért arra gondoltam, összeszedem a főbb szempontokat, amiket figyelembe szeretnénk venni a választás során. Szóval, a vezetéknév Zima lesz, ezzel kell majd jól hangzania a kiválasztott névnek. Ha lehet, el szeretnénk kerülni az olyan neveket, amik a közeli családban előfordulnak, hogy kisfiunkból ne legyen felnőtt korában is "KisValaki" (pl. KisImi vagy Imike). A szüleink és talán még a mi születésünk idején is gyakran adott, de ma már furcsán ható neveket (pl. Géza, Béla, Lajos, stb.) elkerülnénk, de nem zárkózunk el az olyan ötletektől, amik kissé szokatlanok lehetnek, de a Zima vezetéknévvel jól hangzanak.
Ötleteket küldeni lehet itt megjegyzésként, e-mailben, smsben vagy ahogy szeretnétek. A javaslataitokat a blog jobb oldalán megjelenő sávban fogjuk listázni, és azt tervezzük, hogy ha elég ötlet érkezik, szavazást is tartunk (persze azt nem tudjuk garantálni, hogy a szavazásban győztes javaslat kerül majd a kicsi születési anyakönyvi kivonatába).
Várjuk az ötleteket!

Ui: Imi azt mondta, elég katonásra sikerült ez a bejegyzés...bocsi. Legközelebb megpróbálok barátságosabban írni. :)

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok!!
    Jo am ez a kis blog!!
    En csak egy nevet tudnek javasolni: ERIK!! :)
    Tuti azt a napot fogja kivalasztani amikor a franciak fognak jatszani :)

    VálaszTörlés