2010. február 28., vasárnap

Tizenhetedik szín (kicsi ruhák és egyéb babaságok)


Dorka barátnőm és a Ruhafalva jóvoltából megvan pici fiunk első pár ruhája: egy kantáros rövidnaci hozzá illő pólóval, egy napozó és három rövid ujjú body. :) Mindegyik nagyon édes, de egyelőre a pocakomhoz képest még elég nagynak tűnnek, még a bodykkal is be tudom takarni az egész kerekséget. Pedig sokan mondják, hogy nagy a pocakom ahhoz képest, hogy még csak a 24. hétben vagyunk. Én meg ettől kicsit parázok, mert persze minél nagyobb a bébi, annál nehezebben fog majd kijönni. Még az a szerencse, hogy se a védőnő, se a doki egy szóval sem említette, hogy túl nagy lenne a hasam vagy a baba, és azt hiszem, addig, amíg ők nem aggódnak, nekem sincs semmi okom rá.
Pénteken egyébként voltunk Imivel a dokinál, a rendes havi terhesgondozáson. Megnéztük a picikét is ultrahanggal. Mondjuk a vége felé már nem nagyon hagyta magát nézegetni, annyira ficánkolt, hogy a combcsontja hosszát alig tudta lemérni a doki. De végül sikerült. :)
Szombaton Dorkáéknál találkoztunk a "csajokkal", gimis barátnőkkel. Most éppen ketten várunk babát a társaságból, Zsófiék negyedik gyerkőce május vége felé várható. Vicces, ötünknek összesen (a pocaklakókat is beleszámítva) 9, azaz kilenc(!) gyerekünk van, az utóbbi években nem is tudom volt-e olyan időszak, hogy egyikünk sem volt várandós. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése