2010. október 31., vasárnap

85. szín: Citromos-mákos keksz

Csapataim ismét három győzelemmel örvendeztettek meg a hétvégén! A Lazio már 4 ponttal vezeti a bajnokságot és jövőhéten jön a római derbi!

Ennyit a fociról, átadom a szót Zsuzsinak :)

Az utóbbi időben a citromos-mákos keksz lett a kedvenc sütim. És nem csak azért, mert nagyon finom, hanem azért is, mert egyszerű elkészíteni, és villámgyorsan kész. Ma is sütöttem, délelőtt, mert vendégségbe mentünk. Imi volt osztálytársánál, Andinál jártunk, akinek kisfia, Andris most 6 hetes. Nagyon édes a picur, furcsa volt látni megint egy ilyen igazán pici babát, és belegondolni, hogy nem is olyan rég Erik is ekkorka volt még (kedden megyünk hivatalos mérlegelésre, de Andi mérlegén megmértük Eriket ruhában, ez alapján 7100 g körüli súlyt tippelünk).
Rászoktam egyébként arra, hogy ha valami újdonságot akarok sütni-főzni, már nem szakácskönyvekben, hanem gasztro-bloggerek oldalán nézek körül. A kedvenceim Éva, aki üveggel is foglalkozik, ő csinálta a nappali és az előszoba közötti térelválasztóba az üvegtáblákat is, és Moes, akit még az internet előtti időkből ismerek. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése